top of page

Afspraken kunnen per websitebericht - facebookmessenger of facebook prive bericht worden gemaakt.

Gelieve tijdig op Uw afspraak aanwezig te zijn aangezien ik anders genoodzaakt ben deze te annuleren. Dit uit respect voor de volgende klant. Uiteraard kan het eenmalig voorkomen maar na 2x niet op tijd of 2 x annuleren wordt u niet meer als serieuze klant gezien. Voorkom dus te laat komen

Annuleren van afspraken

Annuleren van Uw afspraak kant tot 24uur van tevoren geheel kostenloos. Daarna moet ik helaas 100% van de afgesproken behandeling in rekening brengen wegens verloren inkomsten. U zult dan een betaalverzoek ontvangen welke U dient te voldoen.

Pinnen is niet mogelijk. Hier betalen we nog contantl Graag gepast geld meebrengen. Wij werken niet op rekening. .

Time 4 You heeft het recht van de klant een schadevergoeding te eisen indien de klant meubilair, apparatuur of producten beschadigd.

Diefstal zal altijd gemeld worden bij de politie.

. De behandeling behoort een ontspannen moment te zijn en daarom verzoek ik mijn klanten om het liefst geen gezelschap mee te brengen naar de salon. Ik wil een optimale service tijdens de behandeling bieden zodat U optimaal kunt genieten.

Mobiele telefoon

Uit respect naar mijn klanten ben ik gedurende de behandelingen niet telefonisch bereikbaar. Ik zou het op prijs stellen als U Uw telefoon tijdens de behandeling op stil zet zodat U niet gestoord kunt worden. Op deze manier kunt U optimaal genieten van Uw behandeling

bottom of page