top of page

Massagepraktijk     Time 4 You     Siebengewald

Vanaf 26 November 2014 for you

Over In​grid 

Mijn naam is Ingrid Jacobs. Ik ben geboren en getogen in Noord-Limburg, waar ik nu ook mijn eigen massage praktijk ‘Time 4 You’ heb. Bijna dertig jaar geleden ben ik getrouwd met mijn man William.

Samen hebben wij twee volwassen dochters. Na mijn schoolcarrière, ben ik begonnen als administratief medewerkster. In die branche ben ik zo'n 29 jaar actief geweest.


In 2014 heb ik het roer compleet omgegooid en heb ik naast mijn baan een nagelstudio gestart. Dit is waar ik mezelf heb verdiept in producten met een bio-actieve werking voor nagelherstel. De focus hierin lag bij het behandelen van probleemnagels (mycose/kalknagels) voor zowel handen als voeten. Tijdens mijn behandelingen besefte ik dat ik het als ontzettend fijn ervaar om mensen actief te kunnen helpen.


Mijn levensvisie veranderde ook drastisch, toen het besef kwam dat ik mensen het liefste wil helpen om zichzelf terug te vinden en daarmee ook 'inner-peace' te bereiken. Om dit te kunnen doen, heb ik verschillende opleidingen gevolgd, zoals:


. Anatomie, Pathologie & Fysiologie,

. Acupressuur & Meridiaanleer, Voetreflexologie,

. Voetreflex

. Chinese hoofd-nek- en schoudermassage,

. Thaise voetmassage,

. Kruidenstempelmassage

. Reiki 1, Reiki 2 en Reiki Master.


Met deze kennis kan de cliënt, middels verschillende technieken, specifiek op de van toepassing zijnde klachten of wensen behandeld worden.

In de toekomst zal ik mezelf blijven verrijken door het volgen van verschillende opleidingen en cursussenbottom of page