Time 4  You
Gochsedijk 10
5853 AC  Siebengewald
BTW-id NL001895420B04

                                        Nailz  4  You  

  Gochsedijk 10            
 5853 AC   Siebengewald  
  06-40073842
btw-id NL001895420B04

Wat kan een nagelstylist voor mij doen?
Ik zorg ervoor dat u mooie handen en nagels krijgt. Ik zal uw handen en nagels eerst inspecteren en vervolgens mooi maken zoals u dat wenst. Daarnaast krijgt u een deskundig advies, afgestemd op uw huidconditie en specifieke wensen.

De behandelmogelijkheden
  1. Wilt u uw nagels laten groeien? Dan is het verstevigen van de natuurlijke nagels met een kunststof laag de oplossing. Een verstevigende laag      wordt iedere drie weken bijgewerkt in de nagelstudio.

  2. Een volledige set kunstnagels is het enige antwoord als u direct mooie en lange nagels wilt hebben. Kunstnagels vragen driewekelijks                  onderhoud. Bij  Nailz 4 You maken we acrylnagels maar ook gelpolish op de natuurlijke nagel. 

  3. Een anti-nagelbijtkuur helpt u van uw verslaving aan nagels bijten af. Een kuur kost gemiddeld veertien weken.

  4. Versier uw nagels eens met Nail Art. Zowel kunstnagels als natuurlijke nagels kunnen opvallend versierd worden met Nail Art. Dit is een       enorme trend en de mogelijkheden zijn eindeloos.

  5. En… u kunt uw voeten en teennagels net zo laten behandelen als uw handen. Een leuk idee voor de zomermaanden!


Tips voor het verzorgen van kunstnagels

Gebruik een speciale nagellak remover zonder aceton voor kunstnagels. Door het gebruik van een normale remover zullen uw kunstnagels loslaten. Kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen als aceton, benzine, terpentine etc. Als u toch moet werken met een van deze middelen draag dan rubber handschoenen. Ook schoonmaakmiddelen kunnen er voor zorgen dat uw kunstnagel loslaat, daarom het advies draag altijd handschoenen!.

Ontzie uw nagels zoveel mogelijk door niet te veel met de toppen van uw vingers te werken,maar met de zijkanten van uw duim en wijsvingers. Denk b.v. aan het openen van laden, deksels en deuren, het aantrekken van panty s en pantalons en het tillen van zware voorwerpen. Het aandrukken van wasgoed in de wasautomaat of centrifuge kunt u het beste met uw vuist doen. Grijp nooit iets vast met de volle hand. Uw nagels kunnen hierdoor achterover slaan en breken. Dit kan zeer pijnlijk zijn.

Als u iets wilt snijden, richt de nagels dan naar beneden om te voorkomen dat u de nagels van duim en wijsvinger doorsnijdt.

Als u de nagels vaak stoot, dan is dit een teken dat uw nagels te lang zijn. Vijl de nagel iets korter. Let er wel op dat u de nagels niet smaller vijlt bij de breekpunten: het punt waar het roze nagelbed stopt en de witte nagelrand begint. Dit verzwakt de nagels.


Tips

Knip kunstnagels nooit: ze zullen barsten.

Gebruik op kunstnagels nooit een nagelverharder als basislak. Hierdoor kunnen    de kunstnagels splijten.

Laat regelmatig uw nagels bijwerken, De kunstnagels zullen daardoor niet van    uw nagels afgroeien met als gevolg dat ze breken. Na het bijwerken zijn uw    nagels steeds  weer als nieuw.

Peuter of trek de kunstnagels nooit van uw nagels af. U trekt hiermee ook een  aantal lagen van uw natuurlijke nagels mee. 

Hierdoor worden uw nagels dun    en kunnen erg beschadigen.

Gebruik nagelriemolie voor het soepel houden van de nagelriemen.

Gebruik ook in de tuin handschoenen.

Kunstnagels zijn geen blikopeners.

Wanneer er in de zomer veel muggen zijn en u wilt zich hier tegen insmeren    gebruik dan geen muggenmelk van Autan. Hiervan kunnen de nagels eraf krullen.