Time 4  You
Gochsedijk 10
5853 AC  Siebengewald
BTW-id NL001895420B04

                                        Nailz  4  You  

  Gochsedijk 10            
 5853 AC   Siebengewald  
  06-40073842
btw-id NL001895420B04

Massage bij Time 4 You

Intake gratis bij 1e behandeling

.....................................................................

 Bij de eerste behandeling heb ik een anamnese nodig. Dit om te bepalen welke behandeling of combi mogelijk is rekening houdend met jou wensen / klachten en contra indicaties Alle Massage's beginnen met een heerlijk ontspannend voetenbad zodat U volledig ontspannen met warme voeten kunt starten met de behandeling. Het voetenbad hoeft natuurlijk niet als U dat niet wilt. Kinderen worden max. 30 minuten behandeld. Na de behandeling krijgt U een kopje thee of water.

Chinese Hoofd Nek en Schouder Massage

.............................................................................................................

 Vastzittende schouders, migraine, een blokkerende nek, druk op het hoofd met opkomende hoofdpijn kunnen met deze massagevorm aangepakt worden. De massage bestaat uit een combinatie van grepen en het behandelen van drukpunten. Door druk uit te oefenen op specifieke plekken op het lichaam kun je blokkades opheffen. Uw spieren laten de de spanning los en langzaamaan komt de beweeglijkheid weer terug.De massage werkt zelfhelend. U zult na enige behandelingen duidelijk verschil merken. Na de massage voelt u zich als herboren!; Deze massage is geen vervanger van de reguliere geneeskunde.

Voetreflex Massage

..........................................................................

De massage kan preventief en therapeutisch werken: bij o.a. problemen aan,blaas, nieren, spijsvertering, oedeem, hormonen, stress, ADHD/ADD We oefenen druk uit op je drukpunten. Je organen, zenuwen, klieren en spieren worden hiermee gestimuleerd. Blokkades worden opgeruimd. Energie gaat weer stromen.(Zelfhelende werking). Je lichaam hervindt haar kracht. Sommigen voelen een ongekende energie door hun lichaam stromen. Anderen hebben het over een ontspannende sensatie. .Je zult je voeten dankbaar zijn. Voetreflex vervangt niet de reguliere geneeskunde. Het kan wel ondersteunend werken.

Reiki

..............................................................................................................

REIKI Japans voor de "universele levensenergie. De handen worden op verschillende posities van het lichaam gelegd, De enegie stroomt daar waar hij het meeste nodig is. Reiki is dus geen geneeswijze volgens de reguliere methode. Reiki breng op het emotionele vlak zoveel positieve veranderingen teweeg dat er ook een lichamelijke verbetering plaats vindt Dit is logisch want als je geestelijke (blokkades) opheft dan zal het lichaam positief reageren.Reiki kan geen ernstig zieke mensen genezen. Die horen thuis bij de reguliere geneeskunde. Reiki kan wel ondersteuning bieden bij de behandeling.

Heerlijke Mix-Massage  (ontspanningsmassage,  pulsing en bindweefsel)

......................................................................................

Om de massage optimaal af te kunnen stemmen op de persoon worden bij de massage mix  dan ook  verschillende massagevormen toegepast. De technieken  van de massage zijn afkomstig uit zowel oosterse als westerse vormen van massage. Hiermee kunnen we zacht en ontspannend  masseren en  U de benodigde aandacht  geven en eventueel ook dieper masseren indien gewenst.   De Mix-massage van Time 4 You  wordt  geheel afgestemd op de  wensen  van de klant. 

combi massage

2 deelmassage's binnen 1 uur.  Keuze uit:

Chinesse hoofd nek schouders gecombineerd met rug massage

Voetreflexmassage gecombineerd met een boven en onderbeen massage.


massagebed verstelbaar

 

praktijkruimte

 

voetbad

 
Bedankt dat je contact hebt opgenomen ons We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.