Wie ben ik?
Hallo! Ik ben Ingrid Jacobs, ik ben geboren in het mooie Noord-Limburgse Afferden. In Afferden ben ik opgegroeid  en heb ik samengewoond met mijn man William.  Ons oog viel later op een leuk huisje in het nabijgelegen Siebengewald, hier wonen we inmiddels alweer bijna 30 jaar met heel veel plezier. Hier heb ik ook mijn eigen massage praktijk aan huis. Samen hebben wij twee volwassen dochters en een kleinkind. 

Stukje terug in de tijd: 
Na mijn schooltijd, ben ik begonnen als administratief medewerkster. In 2014 ben ik naast mijn baan een nagelstudio gestart. Ik heb mijzelf in deze tijd vooral verdiept in het behandelen van probleemnagels. In deze tijd heb ik mijzelf veel beter leren kennen en ontdekt dat ik het fijn vind om andere mensen te kunnen helpen. Mijn levensvisie veranderde daardoor compleet, ik heb de stoute schoenen aangetrokken en  het roer om gegooid!  Sindsdien help ik mensen om zichzelf weer terug te vinden en daarmee hun "Inner-peace" te bereiken. Op dit te optimaliseren heb ik verschillende opleidingen gevolgd, zoals: 

  • Anatomie, Pathologie & Fysiologie,
  • Acupressuur & Meridiaanleer, Voetreflexologie,
  • Voetreflex
  • Chinese hoofd-nek- en schoudermassage,
  • Thaise voetmassage,
  • Kruidenstempelmassage
  • Reiki 1, Reiki 2 en Reiki Master.

Met de kennis die ik hier geleerd heb, kan ik doormiddel van verschillende technieken klachten of wensen behandelen. In de toekomst zal ik mezelf blijven verrijken door het volgen van verschillende opleidingen en cursussen

Houd er rekening mee dat ik een gediplomeerd masseur Reflexoloog ben en geen arts/dokter. Het is belangrijk om te weten dat de massages en behandelingen die ik aanbied geen vervanger zijn voor de reguliere behandelmethoden van een arts/dokter of een andere therapeut, die iemand eventueel nodig heeft. Het is wel zo dat ook de reguliere geneeskunde inmiddels erkent dat gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans moeten zijn en daarbij kan ik je helpen!

 

Kijk gerust een tussen de massages die ik aanbied, voor vragen kun je altijd contact opnemen met mij.